Onze werkwijze & tarieven Duidelijk & transparant ✔︎ Vertrouwd vakmanschap ✔︎ Persoonlijke service ✔︎ Snel beschikbaar

Werkwijze

Nadat u uw aanvraag bij ons heeft ingediend, neemt de KlusHeer die het meest geschikt is voor uw opdracht contact met u op om een afspraak te maken voor uitvoering. Als de KlusHeer u belt, kunt u vragen om een indicatie van de benodigde tijd. Indien mogelijk zal hij een voorzichtige schatting afgeven. Eenmaal ter plaatse kan hij het aantal uren wellicht nauwkeuriger schatten.

U ontvangt van ons een digitale factuur. Onze betaaltermijn is 7 dagen (14 dagen voor zakelijke klanten).

Prijsbeleid

Onze tarieven vindt u HIER

Annuleren van de opdracht

Het annuleren van een opdracht, nadat de afspraak met de KlusHeer is gemaakt, kan tot 2 werkdagen van te voren. Wanneer dit korter van te voren gebeurt zijn wij genoodzaakt het minimum aantal werkuren (2 uur, zie Prijsbeleid) in rekening te brengen. Deze uren kunnen namelijk niet direct met ander werk gevuld worden op deze korte termijn.

Klanttevredenheid

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij KlusHeeren. Wij streven naar een 100%-klanttevredenheid. Na uitvoering van de klus sturen wij de klant een uitnodiging voor het online invullen van een kort kanttevredenheid onderzoek, zie ook http://www.klantenvertellen.nl/resultaten/klusheeren/. Bent u niet tevreden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat we een oplossing kunnen zoeken.

Garantie

Kwaliteit is vanzelfsprekend heel belangrijk bij KlusHeeren. Wij willen dat u tevreden bent! Daarom garanderen we dat wij eventuele gebreken die optreden tot 1 jaar na uitvoering van de klus, kosteloos zullen verhelpen.

Als u zelf de materialen inkoopt vervalt mogelijk de garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Informeer hier goed over bij onze KlusHeer.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van verf van mindere kwaliteit en/of sanitair van mindere kwaliteit.

KlusHeeren is aangesloten bij de VLOK, de Vereniging van Klussenbedrijven. Dit houdt onder meer in dat KlusHeeren zijn diensten aanbiedt conform de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. In deze voorwaarden zijn bijvoorbeeld de aansprakelijkheid en garantieregeling vastgelegd.