Ervaren vakmannen Voor zorgeloos verbouwen en renoveren. ✔︎ Vertrouwd vakmanschap ✔︎ Altijd een oplossing ✔︎ Heeren in communiceren
klusheer-lorenzo Klusheer Dick Klusheer Frans Klusheer Erik klusheer huib
Voor verbouwing & renovatie

KlusHeeren verzorgt uw verbouwing of renovatie. Dit begint met een heldere offerte met duidelijke prijzen en afspraken. Goede planning en communicatie zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn zeer ervaren in het renoveren van woning of appartement of een gedeelte hiervan zoals een badkamerrenovatie, keukenrenovatie en op- en aanbouw.

Een team van specialisten

Een verbouwing of renovatie is een belangrijke beslissing. KlusHeeren beschikt over de juiste ervaring en adviseert u over methodes en de te gebruiken materialen. Voor het beste resultaat met de juiste prijs komen we bij u langs om u van advies te voorzien en dit te vertalen naar een heldere offerte op maat.

Advies op maat

KlusHeeren staat voor persoonlijk contact. Wij zijn telefonisch uitstekend bereikbaar en reageren graag snel antwoord op al uw vragen, complimenten maar uiteraard ook klachten.

0
Aantal klanten
0
Aantal opdrachten
0
Aantal KlusHeeren
0
%
% klanten dat ons aanbeveelt
Onze werkgebieden
 • Timmerwerk

  Onze ervaren timmermannen helpen u met groot & klein timmerwerk. Van het ophangen van een paar planken tot het plaatsen van wanden.

 • Schilderwerk

  Onze ervaren schilders zorgen ervoor dat uw binnen- en/of buitenschilderwerk er weer jaren goed uit ziet.  Ook voor behandeling van houtrot.

 • Kleine klusjes

  Wij helpen u niet alleen met uw grote, maar ook met uw kleine klussen. Een aantal van onze KlusHeeren zijn gepensioneerd en vinden het juist prettig om 1-3 uur lekker bezig te zijn.

 • Loodgietwerk

  Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en helpen u met al uw leidingwerk. Snel beschikbaar en professioneel.

 • Elektrawerk

  De elektriciens van KlusHeeren helpen u met de aanleg van uw complete installatie, maar ook met het oplossen van kleine storingen.

 • Huismeesters

  Voor bedrijven en VVE's hebben wij huismeesters beschikbaar. Vast of op afroep. Snel beschikbaar, communicatief en uiteraard handig.

 • Stucadoorswerk

  Onze stucadoors zorgen er voor dat uw wanden en plafonds weer als nieuw zijn. Vraag ons om een offerte.

 • Badkamer & keuken renovatie.

  Onze vakmensen werken ook in teams aan de renovatie van uw badkamer en/of keuken. Bel ons voor een offerte.

Over KlusHeeren

KlusHeeren, het klusbedrijf met seniore vakmannen. Opgericht in Amsterdam in 2007 met de visie om service- en klantgericht te werken. Iets wat toen, maar helaas nog steeds, onvoldoende gebeurt in onze branche. Door de jaren heen legt KlusHeeren de nadruk steeds meer op senior vakmanschap en ‘heeren in communiceren’ dan op de seniore leeftijd.

Sinds 2013 is KlusHeeren zich nadrukkelijker op de landelijke zakelijk markt aan het richten. Hiermee heeft het bedrijf veel ervaring in het onderhouden van kantoor- en bedrijfspanden, winkels en kinderdagverblijven. Door de inzet van ervaren seniore mannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid, maken wij het verschil. Er werken landelijk ongeveer 100 man bij KlusHeeren.

Een aantal van onze KlusHeeren

KlusHeeren Nieuws & Tips