Office manager en veel klussen op kantoor? Wij regelen het !
Betrouwbaar, professioneel & snel inzetbaar
Neem contact op >>

Kantoor

Voor bedrijven met één of meerdere kantoren kan KlusHeeren alle kleine klussen en projectmatig onderhoud uitvoeren. De bekende kluslijsten met klusjes zoals whiteboards ophangen, bureaus in elkaar zetten, kabelgoten monteren, schilderwerk, hang- en sluitwerk, lekkende kranen, wc’s die te kort of te lang doorspoelen, lampen vervangen, etc. worden snel weggewerkt door onze ervaren klussers.

  • Wegwerken van kluslijsten
  • Projectmatig en preventief en onderhoud
  • Verbouwing en renovatie

Met KlusHeeren heeft u:

  • Beschikking over een landelijk netwerk van meer dan 100 vakmannen en allround klussers
  • De mogelijkheid om landelijke afspraken te maken zodat er snel gehandeld kan worden wanneer nodig
  • Snelle inzet voor uw locaties

KlusHeeren werkt landelijk voor kantoororganisaties waaronder KPMG, Google, Volksbank, SNS, Van Lanschot Kempen en New Skool Media. Wij komen graag in contact en maken altijd persoonlijk kennis voordat we aan de slag gaan.

Voor meer informatie kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Amstelveen: 088-555055 of mailen naar info@klusheerentest.nl

Onze collega Wouter Adamse is bereikbaar op 06-24796633 en wouter@klusheerentest.nl voor bedrijven die een afspraak willen maken.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Laat uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. Wij nemen dan snel contact met u op.

EEN AANTAL VAN ONZE KLUSHEEREN

Over KlusHeeren

Net als onze klanten onderscheidt KlusHeeren zich op het gebied van service en gastvrijheid. Onze klussers zijn vooral gepensioneerde vakmannen die met veel enthousiasme werkzaamheden oppakken. Door hun flexibele houding en agenda zijn zij snel inzetbaar. Bij een vacature voor een medewerker technische dienst kunnen wij snel schakelen. Voor  veel bedrijven maken wij van te voren al afspraken over de kosten en werkzaamheden zodat er direct gehandeld kan worden. Zulke raamovereenkomsten kunnen ook landelijk gemaakt worden.